* kleuren kunnen afwijken van de foto

Terlenka

Terlenka turquoise

Terlenka turquoise is een mooie kwaliteit stof van 100% Polyester. Het is een soepel vallende en  kreukvrije kleurvaste stof die voor vele doeleinde gebruikt wordt.

Denk hierbij aan het maken van kleding. Terlenka stof wordt ook gebruikt voor de aankleding of als decoratie op markten en beurzen. In huis zie je terlenka stof terug in tafelkleden, kussens en gordijnen. Omdat de stof kreukvrij en kleurvast is is het ook een zeer geliefde stof voor theaters of voor de carnaval.

Deze stofsoort is ook wel bekend onder de naam Texture of Burlington.

Let op! Deze stof wordt in veelvoud en per partij gedrukt waardoor er soms maar een klein drupje verf meer of minder in het verbad zit. Van partij tot partij zal er daarom een klein verschil kunnen zijn in de toon of tint van de kleur. Vaak zullen de verschillen onbeduidend en met het blote oog nauwelijks of helemaal niet waarneembaar zijn. Andere keren kunnen de tinten opvallender en storender zijn. Heeft u de stof al eerder gehad en wilt u zeker zijn van exact dezelfde kleur? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn nooit aansprakelijk voor een verftint verschil in de stof. 

€ 295 per meter
Breedte: 1.50
Op voorraad

Beschrijving

Terlenka Terlenka turquoise

Bent u op zoek naar een kwalitatief mooie terlenka? Dan bent u bij de stoffenkoning aan het juiste adres!

Komt de naam terlenka u niet bekend voor? Dat kan ! Deze stofsoort is namelijk ook bekend onder de naam Texture of Burlington.

Terlenka is een zeer geliefde en veel zijdige stof. Terlenka is een stof die gemaakt is van 100% polyester. Dit zorgt ervoor dat in tegenstelling tot katoen terlenka niet kreukt!
Het is dan ook zelden nodig om terlenka te strijken. Nog een groot voordeel van terlenka is dat het kleurvast is en in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen is. 

Terlenka is een relatief goedkope stof waardoor het een stof is die we veel terug zien komen in het theater of voor grotere groepen zoals een carnavals groep of om bijvoorbeeld vlaggen te maken.

Eigenschappen terlenka:

  • Kreukvrij
  • Kleurvast
  • Soepel vallend
  • Mooie kwaliteit stof
  • Goedkopere stof

 

Specificaties

  • Blauw
  • Effen / Uni
  • Carnaval, Decoratief, Theater
  • Polyesther