Fournituren

Wilt u beginnen met uw eigen creatie, maar komt u garen of andere naaibenodigdheden tekort? Of wilt u een nieuwe rits aan uw jas maken? Wanneer u zelf aan de slag gaat met het creëren van unieke creaties wilt u wel alles in huis hebben zonder hier uren voor te hoeven zoeken. Bij de Stoffenkoning vindt u zowel de mooiste stoffen als fournituren onder één dak. Van garen tot aan ritsen. Bij ons vindt u precies wat u zoekt. Ontdek het aanbod van fournituren bij de Stoffenkoning.

 • Toldi naaigaren 500m rood 365

  € 350 per stuk
 • Toldi naaigaren 500m paars 392

  € 350 per stuk
 • Toldi naaigaren 500m geel 417

  € 350 per stuk
 • Toldi naaigaren 500m kobalt 77

  € 350 per stuk
 • Toldi naaigaren 500m grijs 40

  € 350 per stuk
 • Toldi naaigaren 500m ecru 111

  € 350 per stuk
 • Toldi naaigaren 500m wit 800

  € 350 per stuk
 • Toldi naaigaren 500m zwart 000

  € 350 per stuk
 • Spiraal Rits 30 cm indigo

  € 250 per stuk
 • Spiraal Rits 30 cm oud groen

  € 250 per stuk
 • Spiraal Rits 30 cm oker

  € 250 per stuk
 • Spiraal Rits 30 cm zwart

  € 250 per stuk
 • Spiraal Rits 30 cm grijs

  € 250 per stuk

Wat zijn fournituren?

Wanneer u op zoek bent naar de juiste stoffen, komt u eigenlijk ook altijd fournituren tegen. Bent u nieuw in de wereld van stofferen? Dan leggen wij graag aan u uit wat fournituren zijn. Simpelweg zijn dit benodigdheden die u tijdens het maken van uw eigen creaties nodig heeft. Sommige zijn zelfs onmisbaar. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld naald en draad. Maar ook vindt u onder de fournituren ritsen en knopen. Eigenlijk ieder product, hulpmiddel of apparaat die u gebruikt tijdens het creëren kan gerekend worden tot de fournituren.

Welke fournituren hebben wij in ons assortiment?

Gaat u aan de slag met het maken van uw eigen creaties? Vergeet dan niet de juiste fournituren in huis te halen. Bij de Stoffenkoning bestelt u gemakkelijk de benodigde stoffen én fournituren tegelijkertijd. Wij hebben een ruim aanbod aan fournituren. Van garen en bandjes tot aan opbergtassen en boxen. Alles wat u nodig heeft vindt u onder één dak. Wilt u een jas voor uw zoon maken met een ritssluiting? Of heeft u geen goede schaar om door de stevige stoffen te komen? Voor al de fournituren die u nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons ruime assortiment aan fournituren en haal alles in huis.

Waarom kiezen voor de Stoffenkoning als online fournituren winkel?

Wilt u uw eigen creaties gaan maken en bent u daarvoor op zoek naar stoffen én fournituren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de Stoffenkoning kiest u voor gemak. In ons ruime assortiment vindt u niet alleen de mooiste stoffen, maar kunt u ook terecht voor al uw fournituren. Niet alleen voor kleding vindt u handige fournituren in ons assortiment, maar ook voor verstevigingsbanden en gordijnhaken kunt u bij ons terecht. Wilt u uw kinderen ook graag stimuleren om creatief aan de slag te gaan? Verblijdt ze dan met onze leuke knutselpakketten voor kinderen. Alles wat u wilt én meer vindt u bij de Stoffenkoning onder één dak.

Op zoek naar dé groothandel in fournituren? Dan kiest u voor de Stoffenkoning!

Of u nu alleen op zoek bent naar een elastiek, of dat u meteen alles in huis haalt. Bij de Stoffenkoning hebben wij een ruime voorraad aan fournituren die van pas komen bij uw creatieve projecten. Wilt u eerst nog even met uw eigen ogen zien wat wij allemaal in huis hebben? U bent van harte welkom in onze winkel in Rucphen. Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Ons team staat voor u klaar. Hopelijk tot ziens!