Sale en goedkope stoffen

Zelf kleding maken is leuk én voordelig. Zeker wanneer u gebruik maakt van de sale van de Stoffenkoning. U koopt dan de mooiste stoffen extra goedkoop. Zo wordt het maken van uw eigen kleding een feestje voor uw portemonnee!

Sale stoffen

De collectie van de Stoffenkoning is enorm, met duizenden soorten stoffen. In ons assortiment vindt u basisstoffen die we jarenlang in onze collectie hebben. Maar ook modestoffen, die aansluiten bij de laatste trends, zijn in ons assortiment te vinden. Omdat we altijd de laatste nieuwe stoffen in onze winkel en op het Stoffenspektakel willen tonen, is er het hele jaar door sale van stoffen die uit ons assortiment gaan om plaats te maken voor nieuwe stoffen. Bekijk dus zeker de salepagina op onze website of ontdek in de salehoek in onze winkel welke stoffen u voordelig kunt kopen! 

Goedkope stoffen

Daarnaast hebben we in ons assortiment diverse goedkope stoffen, zoals diverse stofsoorten in onze collectie basisstoffen. U koopt bijvoorbeeld uni terlenka al vanaf € 2.50 per meter en ook effen katoenen stoffen zijn er al voor € 6 per meter. U kunt zo dus voordelig uw eigen kleding maken en uzelf of uw kinderen voor weinig geld in het nieuw steken! 

Goedkope kinderstoffen

Onze kinderstoffen zijn sowieso heel voordelig. Zo hebben wij een heel groot assortiment kinderstoffen vanaf € 2,95 per meter. Onder de kinderstoffen hebben wij veel katoenen stoffen, tricot stoffen maar ook hydrofiel of lekker warme knuffelfleece.  Jurkjes, broekjes of pakjes: het kan allemaal! Daarnaast kunt u deze stof ook gebruiken om lekker mee te knutselen of een quilt te maken. 

Bestel goedkope stoffen online

Wilt u goedkope stoffen in de sale kopen bij De Stoffenkoning? Kom langs in onze winkel in Rucphen of bij onze kraam op het Stoffenspektakel, waar we nagenoeg elke week te vinden zijn. Liever online shoppen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In onze webshop bestelt u de goedkope stoffen van uw keuze snel en voordelig. Besteedt u meer dan € 60, dan betaalt u bovendien geen verzendkosten (€ 75 euro in België). Bestel dus uw sale stoffen vandaag nog en maak voordelig de mooiste kleding!