Prijs

Interlock tricot stof

In deze categorie vindt u de interlock tricots ook wel French terry genoemd.
Interlock tricot is een dubbel gebreide tricot. Hierdoor heeft de stof aan de achterzijde V-tjes. Interlock is wat steviger/zwaarder dan een jersey maar dunner dan een jogging waardoor deze stof ook uitstekend gebruikt kan worden als sweater stof. 

  • interlock tricot beige/geel

    € 995 per meter
  • interlock tricot lila

    € 995 per meter

Interlock tricot online bestellen. 
Dat doet u natuurlijk bij de stoffenkoning. Wij verkopen namelijk veel verschillende interlock tricots ook wel french terry stoffen genoemd. 
Wij verkopen effen maar ook bedrukte interlock tricots.

Goedkope interlock tricot.
Al onze interlock tricots zijn scherp geprijst. Dit komt omdat wij groot inkopen en de makrtprijzen aan proberen te houden.  

interlock tricot verzenden.
Bij de stoffenkoning zorgen wij voor een snelle levering van uw stoffen. Door onze grote voorraad stoffen kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Wij proberen altijd binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Kunnen wij uw bestelde stoffen niet gelijk leveren dan nemen wij contact met u op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Boven de €50-, verzenden wij uw bestelling gratis binnen heel Nederland en België met post NL en de B-post. U kunt er bij het bestelproces ook voor kiezen om de stof op te halen in onze winkel in Rucphen dan zijn er uiteraard ook geen verzendkosten. 

Stoffenwinkel.
Wilt u uw stof voordat u hem bestelt eerst in het echt zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel met aparte carnavalsstoffen, outlet, modestoffen, kinderstoffen en gordijn afdeling:
Zundertseweg 5A.
4715 CH Rucphen.

Wij hebben in onze winkel een nog veel ruimer assortiment stoffen dan online of op de markt. Als u in de buurt bent en er de tijd voor heeft raden wij u dan ook aan om zeker een keer een kijkje te komen nemen in onze grote stoffenwinkel.