Over ons

Welkom bij de Stoffenkoning!

Uniek in Noord-Brabant met een groot assortiment stoffen die wij voor u in onze winkel tentoonstellen. Door onze grote en rechtstreekse inkoop kunnen wij een voordelige en eerlijke prijs aanbieden van onze stoffen en fournituren. 
Bij de stoffenkoning verkopen wij onder andere: Modestoffen , Confectiestoffen, Kinderstoffen, Damesstoffen, Decoratiestoffen, Carnavalsstoffen, Feeststoffen , Schuim / Mousse , Outdoorstoffen , Deco-Stoffen o.a Goblins ,Patroonboeken en hebben wij een uitgebreid assortiment in Fournituren.

De stoffenkoning is ontstaan op de markt onder de naam Broere modestoffen waar wij vele jaren stof verkochten.
Sinds 2 September 2014 zijn wij gevestigd in Rucphen (stoffenwinkel gelegen tussen Roosendaal en Breda) met een zeer grote winkel en is onze naam veranderd naar de Stoffenkoning.
Tevens zijn wij te vinden op de stoffenspektakels waarmee wij door heel de Benelux trekken en zo altijd wel dicht bij u in de buurt komen. Heeft u geen tijd om ons te bezoeken op het stoffenspektakel of is de winkel te ver bij u uit de buurt? Geen enkel probleem! Met het oog op de toekomst hebben wij sinds een aantal jaren een webshop die sinds januari 2019 volledig is vernieuwd! Boven de €60,- aan bestelling verzenden wij in Nederland gratis boven de € 75,- verzenden wij in België gratis!
Kortom er is altijd wel een manier om rond te snuffelen in onze uitgebreide collectie stoffen.

Kent u ons niet en bent u nieuwsgierig geworden naar wie we zijn?

  • Bezoek ons via www.stoffenkoning.nl 

  • Kom langs in onze winkel de Stoffenkoning in Rucphen waar de thee en koffie altijd voor u klaarstaat!

  • Bezoek onze kraam tijdens het Stoffenspektakel in Nederland, Belgie en Luxemburg.

Houd al ons nieuws en onze acties in de gaten via onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/destoffenkoning

Graag tot ziens bij de Stoffenkoning!