Jeansstof

In deze categorie vindt u al onze jeansstoffen terug. 

Jeansstof wordt ook wel denim stof genoemd. Denim stoffen zijn eigenlijk niet meer denkbaar uit ons modebeeld. Iedereen heeft wel een kledingstuk gemaakt van jeans in zijn of haar kast hangen. 

Je hebt dan ook vele verschillende soorten jeans zoals rekbaar of niet rekbaar, in een kleurtje of met een print alles is mogelijk in jeans stof. 

Denim wordt vooral gebruikt voor het maken van Jeans en Kleding, maar ook voor bekleding is het uitermate geschikt.

  • Stretch jeansstof groen/grijs

    € 995 per meter
  • Stretch jeansstof geel

    € 995 per meter
  • Stretch jeansstof terra cotta

    € 995 per meter
  • Jeans met veren

    € 995 per meter
  • Jeans met ananas

    € 995 per meter
  • Jeans donker blauw

    € 895 per meter
  • Katoen stretch denim zwart

    € 795 per meter
  • knitted denim blauw met stretch

    € 1295 per meter

Jeansstoffen online bestellen. 
Dat doet u natuurlijk bij de stoffenkoning. Wij verkopen namelijk veel verschillende Jeans stoffen gemaakt van verschillende materialen en verschillende printen.  

Goedkope Jeans stoffen.
Al onze jeansstoffen zijn scherp geprijst.

Jeans stoffen verzenden.
Bij de stoffenkoning zorgen wij voor een snelle levering van uw Jeans stoffen. Door onze grote voorraad stoffen kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Wij proberen altijd binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Kunnen wij uw bestelde stoffen niet gelijk leveren dan nemen wij contact met u op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Wij verzenden onze stoffen met Post-NL. U kunt er bij het bestelproces ook voor kiezen om de stof op te halen in onze winkel in Rucphen dan zijn er uiteraard ook geen verzendkosten. 

Stoffenwinkel.
Wilt u uw stof voordat u hem bestelt eerst in het echt zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel met aparte carnavalsstoffen afdeling:
Zundertseweg 5A.
4715 CH Rucphen.

Wij hebben in onze winkel een nog veel ruimer assortiment stoffen dan online of op de markt. Als u in de buurt bent en er de tijd voor heeft raden wij u dan ook aan om zeker een keer een kijkje te komen nemen in onze grote stoffenwinkel.