Prijs

Linnen viscose bedrukt stof

In deze categorie vindt u stoffen gemaakt van een mix van linnen en viscose. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof niet zo snel kreukt als een weefsel uit zuiver linnen maar wel de looks van een linnen heeft. Een kledingstuk gemaakt van een linnen viscose combinatie is bovendien heel aangenaam op de huid en valt heerlijk.

 • Linnen viscose feathers

  € 1495 per meter
 • Linnen viscose botanical drawn

  € 1495 per meter
 • Linnen viscose bloemen groen

  € 1295 per meter
 • Linnen viscose Dulino aqua

  € 995 per meter
 • Linnen viscose Dulino fuchsia

  € 995 per meter
 • Linnen viscose Dulino army

  € 995 per meter

Linnen Viscose Stoffen ONLINE BESTELLEN: 

Dat doet u natuurlijk bij de stoffenkoning. Wij verkopen namelijk veel verschillende linnen viscose stoffen die wij zeer snel kunnen leveren. Onder de categorie linnen viscose vindt u de stoffen die wij per seizoen inkopen. Dit zijn dan ook de confectie damesstoffen. Elk seizoen doen wij ons best om de mooiste modestoffen voor u uit te zoeken en aan te bieden. Door onze grote inkoop hebben wij veel voorraad en kunnen wij scherpe prijzen werken met onze modestoffen. 

GOEDKOPE linnen Viscose stoffen:

Al onze linnen viscose stoffen zijn scherp geprijst. Wij verkopen in elke prijsklasse dames modestoffen zodat het voor iedereen een feest blijft om bij de Stoffenkoning zijn of haar stoffen te bestellen. Doordat wij groot inkopen in linnen viscose stoffen hebben wij een hele grote voorraad in modestoffen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen werken en kunnen wij snel uit voorraad uw stoffen leveren. Onze modestoffen zullen wekelijks aangevuld worden met de nieuwste prints. 

Linnen viscose stoffen VERZENDEN.

Bij de stoffenkoning zorgen wij voor een snelle levering van uw stoffen. Door onze grote voorraad stoffen kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Kunnen wij uw stoffen niet gelijk leveren dan nemen wij contact met u op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Boven de €50-, verzenden wij uw bestelling gratis binnen heel Nederland en België. Wij verzenden onze stoffen met post NL. U kunt er bij het bestelproces ook voor kiezen om de stof op te halen in onze winkel in Rucphen uiteraard worden er dan geen verzendkosten berekend. 

STOFFENWINKEL DE STOFFENKONING.

Wilt u uw stof voordat u hem bestelt eerst in het echt zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel met aparte carnavalsstoffen afdeling:
Zundertseweg 5A.
4715 CH Rucphen.

Graag tot ziens bij de Stoffenkoning online, in de winkel, op maandag op de weekmarkt in Roosendaal of op een van de beurzen op het Stoffenspektakel. Ons team staat graag voor u klaar!

Vragen of problemen? Ook dan staat ons team graag voor u klaar via: info@stoffenkoning.nl