Prijs

Rib stof

In deze categorie vindt u alle ribstoffen bij elkaar.

 • Corduroy washed stretch lila

  € 1495 per meter
 • Corduroy washed stretch blauw

  € 1495 per meter
 • Corduroy washed stretch dark lila

  € 1495 per meter
 • Corduroy washed stretch groen

  € 1495 per meter
 • Corduroy washed stretch oranje

  € 1495 per meter
 • Corduroy washed stretch creme

  € 1495 per meter

Rib stoffen online bestellen. 
Dat doet u natuurlijk bij de stoffenkoning. Wij verkopen namelijk veel verschillende Ribstoffen gemaakt van verschillende materialen en verschillende breedtes. 

Goedkope ribstoffen.
Al onze ribstoffen zijn scherp geprijst.

Ribstoffen verzenden.
Bij de stoffenkoning zorgen wij voor een snelle levering van uw ribstoffen. Door onze grote voorraad stoffen kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Wij proberen altijd binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Kunnen wij uw bestelde stoffen niet gelijk leveren dan nemen wij contact met u op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Boven de €50-, verzenden wij uw bestelling gratis binnen heel Nederland en België met post NL en de B-post. U kunt er bij het bestelproces ook voor kiezen om de stof op te halen in onze winkel in Rucphen dan zijn er uiteraard ook geen verzendkosten. 

Stoffenwinkel.
Wilt u uw stof voordat u hem bestelt eerst in het echt zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel met aparte carnavalsstoffen afdeling:
Zundertseweg 5A.
4715 CH Rucphen.

Wij hebben in onze winkel een nog veel ruimer assortiment stoffen dan online of op de markt. Als u in de buurt bent en er de tijd voor heeft raden wij u dan ook aan om zeker een keer een kijkje te komen nemen in onze grote stoffenwinkel.