Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen van de Stoffenkoning.nl. 

Wij als verkopende partij;

Stoffenkoning.
Broere van Wensen VOF.
Leo Broere en Patricia van Wensen.
Adres ; Winkel Zundertseweg 5 -5a te Rucphen 
E-mail ; info@stoffenkoning.nl
Telefoonnummer; 06-11503536
KvK ; 20051200.
B.T.W nummer NL ; NL.8127.86.452.B01.
B.T.W nummer BE ; BE BTWN 0817.693.172 -RP.

 

Artikel 1 - Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en / of diensten en / of overige gesloten overeenkomsten van de Stoffenkoning.nl met afnemers van deze producten en of diensten dan wel diegene die een overeenkomst met de Stoffenkoning.nl is aangegaan.
1.2 Stoffenkoning.nl is gevestigd te Rucphen. Het is mogelijk bestelde artikelen af te halen. Dit kan op de weekmarkten, aan huis of in de winkel. Hiervoor wordt dan een afspraak gemaakt via de email info@stoffenkoning.nl of telefonisch 06-11503536. 
1.3 Door een bestelling te doen via de website, de e-mail of andere wijze gaat u een overeenkomst aan met de Stoffenkoning.nl en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. 
1.4 U bent verplicht bestelde producten af te nemen en te betalen.
1.5 de Stoffenkoning.nl heeft het recht om de verkoopvoorwaarden te wijzigen.
1.6 Alle goederen blijven eigendom van de Stoffenkoning.nl tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.
1.7 Niets van deze site mag door derden gebruikt worden zonder toestemming .
 

Artikel 2 - Bestelling, bezorging, bezorgkosten en levering

2.1 Bestellingen kunnen via de webwinkel worden geplaatst.''.
2.2 de Stoffenkoning hanteert geen minimum bestelbedrag wel zijn er producten die alleen vanaf minimaal 1 meter besteld kunnen worden.
2.3 Aflevering door de Stoffenkoning.nl vindt plaats door POSTnl De verzendkosten zijn € 6.95 per pakket in Nederland en € 7,95 in België. De verzendkosten in Nederland zijn gratis vanaf 60 euro in Belgie vanaf 75 euro. Uw bestelling dient aan deze kosten te komen exclusief verzendkosten. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd. De Stoffenkoning is niet aansprakelijk voor verkeerd opgegeven adressen. De klant is dan ook aansprakelijk voor bijkomende kosten bij verkeerde levering door het opgeven van verkeerd adres e.d.
2.4 De goederen worden in opdracht van u en voor uw rekening en risico vervoerd. De stoffenkoning.nl besteedt de verzendingen uit aan POSTnl. De Stoffenkoning.nl is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten.
2.5 U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling door ons verwerkt en verzonden is. Indien u niet aanwezig bent ten tijde van de bezorging door POSTnl ,ontvangt u een mail van post-NL wanneer ze het weer aanbieden. Stoffenkoning.nl is nooit verantwoordelijk voor het niet aankomen van de mail van post-NL. U dient de mail zelf in de gaten te houden en het juiste mail adres door te geven.
2.6 De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Zodra uw betaling bij ons binnen is word uw pakket verzonden Wij streven ernaar om binnen 1 en uiterlijk 3 werkdagen uw pakket te leveren. 
2.7 De Stoffenkoning.nl is niet aansprakelijk voor diefstal en of beschadiging tijdens de verzending.

Artikel 3 - Betaling

U kunt op drie manieren betalen:
1. Overschrijven; U mag de kosten van uw bestelling overmaken op rekening ING NL67INGB0005824537 t.n.v Broere van Wensen VOF graag onder vermelding van uw naam en ordernummer. U dient het bedrag binnen 5 werkdagen vanaf het moment dat u de bestelling hebt geplaatst te voldoen. Indien u hieraan niet voldoet, ontvang u een herinneringsmail.
2. IDEAL; Via internet bankieren kunt u uw betaling per direct voldoen en word uw bestelling indien mogelijk dezelfde dag nog verzonden. Uw betaling staat gelijk bij ons op de rekening bijgeschreven.
3. Paypall ; Creditcard betalingssysteem.
 

Artikel 4 - Producten en garantie

4.1 Aanspraak op de garantie kan alleen binnen 7 dagen na aanlevering van uw pakket graag per e-mail naar info@stoffenkoning.nl dit met vermelding van uw klacht , naam en ordernummer
4.2 Indien aan deze voorwaarden is voldaan, zal volgens afspraak de Stoffenkoning.nl het artikel dan wel/ niet vergoeden. Vergoeden in nieuwe levering van Stoffen en of het retour betalen van contanten. De Stoffenkoning is niet verantwoordelijk voor kleurverschil of afwijkingen van foto's, Dit omdat het niet mogelijk is de precieze kleur altijd op beeld te krijgen. Om er zeker van te zijn dat u de goede stof/kleur ontvangt bied de Stoffenkoning u de mogelijkheid voor het aanvragen van stalen. Bij het bestellen van volle rollen kan het zijn dat het niet aan 1 stuk geleverd wordt. Hier heeft de stoffenkoning niet altijd zicht op omdat dit vanuit de fabriek geleverd wordt. Hier wordt dan ook geen garantie of rechten op verleend. 
4.3 De garantie is NIET van toepassing indien u de stof versneden heeft !!!
4.4 Stoffen die gewassen zijn kunnen NIET worden geretourneerd !!!
 

Artikel 5 - Klachten, ruilen en restitutie

5.1 U heeft juridisch het recht om binnen een termijn van 7 dagen na het doen van u bestelling deze alsnog te annuleren. Dit kunt u doen d.m.v. een e-mail aan ; info@stoffenkoning.nl Eventuele kosten voortvloeiend uit het al verwerken van de bestelling, worden wel op u verhaald / afgetrokken van het restitutiebedrag.
5.2 Speciaal bestelde artikelen (artikelen die niet standaard in ons assortiment zitten) worden niet teruggenomen.
5.3 Het is NIET mogelijk stoffen terug te retourneren, omdat deze voor u op maat zijn afgesneden.
 

Artikel 6 - Prijzen

6.1 De stoffenkoning.nl is gerechtigd tussentijds de prijzen aan te passen.
6.2 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is de Stoffenkoning.nl bevoegd op de internetsite vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
6.3 Stoffenkoning.nl is ook na het tot stand komen van de overeenkomst bevoegd wijzigingen in het tarief van belastingen en/of heffingen aan u door te berekenen.
6.4 Alle prijzen zijn inclusief 21 % B.T.W exclusief kosten van verzending volgens de norm van POSTnl.
 

Artikel 7 - Communicatie

Door misverstaan, vertragingen of niet goed overkomen van bestelgegevens en of mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of smartphones of ieder ander communicatiemiddel tussen u en de Stoffenkoning.nl voor zover betrekking hebbende op de relatie tussen u en de Stoffenkoning.nl is Stoffenkoning.nl niet aansprakelijk tenzij er sprake is van bewezen opzet en / of grove schuld of nalatigheid vanuit Stoffenkoning.nl.
 

Artikel 8 - Wijziging algemene voorwaarden

Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.
 

Artikel 9 - Toepasselijk recht en bevoegde rechter

9.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
9.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost.
 

Artikel 10 - Privacyverklaring

Stoffenkoning.nl vindt het belangrijk dat de door uw verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Stoffenkoning.nl zal de door uw verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van u bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij u Naam en adres nodig om de bestelling uit te kunnen voeren.