Carnavalsstoffen

Carnaval, dé tijd om uzelf te verkleden in de meest gekke, maar leuke creaties. Wilt u uw eigen creatie creëren voor carnaval? En dan eentje die écht uniek is van een te gekke stof? Dan bent u bij de Stoffenkoning aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk de mooiste carnavalsstoffen voor een aantrekkelijke prijs. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan carnavalsstoffen. Want zeg nu eerlijk, wat is er nu leuker dan met carnaval in uw eigen unieke carnavalspak te lopen?

 • Fluweel pailletten multicolor

  € 1495 per meter
 • Fluweel pailletten zilver

  € 1495 per meter
 • Fluweel pailletten goud

  € 1495 per meter
 • Fluweel pailletten rood

  € 1495 per meter
 • Fluweel pailletten aqua

  € 1495 per meter
 • Terlenka panter multicolor

  € 695 per meter
 • Lamee Kleine Cirkel rood

  € 695 per meter
 • Lamee Kleine Cirkel groen

  € 695 per meter
 • Lamee Kleine Cirkel aqua

  € 695 per meter
 • Lamee Kleine Cirkel Roze

  € 695 per meter
 • Lamee stip kobalt

  € 695 per meter
 • Lamee stip rood

  € 695 per meter
 • Lamee stip roze

  € 695 per meter
 • Terlenka zwart 280cm breed

  € 795 per meter
 • Lamee schub krokodillen aqua

  € 695 per meter
 • Lamee schub krokodillen zwart

  € 695 per meter
 • Lamee schub krokodillen groen

  € 695 per meter
 • Lamee schub krokodillen rood

  € 695 per meter

Welke carnavalsstoffen hebben wij in ons assortiment?

Carnaval is dé tijd voor het laten zien van de leukste creaties. Deze kunt u natuurlijk kant-en-klaar in een winkel kopen, maar het is nóg leuker om uw eigen pak te creëren met de juiste stoffen. De juiste carnavalsstoffen vinden? Dat doet u bij de Stoffenkoning. Zowel online als offline kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan carnavalsstoffen. Wilt u een pak met veel glitter en glamour, of juist een bedrukte stof? Wij hebben het allemaal. Ons assortiment aan carnavalsstoffen bestaat onder andere uit satijnen stof, terlenka stof, bedrukte carnavalsstof, glitter stof, velours de panne, maar ook lamé, lycra, rekbare stof en nog véél meer. Eigenlijk teveel om op te noemen!

Onze unieke carnavalsstof die u nergens anders vindt

Wilt u in een uniek pak rondlopen die u helemaal zelf hebt gemaakt, maar kunt u niet de juiste carnavalsstoffen vinden? Wij helpen u hier graag bij. Als geen ander weten wij namelijk hoe lastig het is om soms dé perfecte stof te vinden. Daarom vindt u bij de Stoffenkoning een aparte afdeling met veel verschillende stoffen voor carnaval. Wilt u als flower power met veel glitter en glamour door de kroegen lopen met carnaval? Dan gaat u de juiste stof in ons assortiment zeker vinden. Met een unieke carnavalsstof van de Stoffenkoning loopt u er met carnaval tiptop bij. Heeft u nog fournituren nodig voor uw creatief project? Van garen tot opbergboxen. Voor al uw fournituren kunt u ook bij ons terecht.

Waarom kiezen voor de stoffenkoning als online carnavalsstoffen winkel?

Uw unieke creatie maakt u met de carnavalsstoffen van de Stoffenkoning. Bij ons heeft u de keus uit een ruim assortiment waarbij er altijd een carnavalsstof voor u bij zit. Naast dat wij een ruime online voorraad hebben met carnavalsstoffen, zijn deze stoffen ook scherp geprijsd. Een pak in gedachte, maar geen groot budget? Geen probleem. Wij verkopen in elke prijsklasse carnavalsstoffen zodat iedereen in een eigen unieke creatie kan lopen met carnaval. Ook zorgen wij voor een snelle levering van uw carnavalsstoffen. Door onze grote voorraad feeststoffen kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Kunnen wij uw carnavalsstof niet gelijk leveren, dan nemen wij contact met u op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Op zoek naar dé groothandel in carnavalsstoffen? Dan kiest u voor de stoffenkoning!

Heeft u uw pak voor carnaval al helemaal in gedachten? En wilt u een pak gemaakt van een stof waardoor alle ogen op het feest op u zijn gericht? De Stoffenkoning heeft het allemaal. Van veel glitter tot aan velours de panne. Uw creatie wordt pas écht uniek met een stof van ons. Daarnaast zijn onze stoffen ook nog eens scherp geprijsd én zorgen wij voor een snelle levering. Wilt u uw stof voordat u hem bestelt eerst in het echt zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel met een aparte afdeling vol met carnavalsstoffen. Op zoek naar iets anders dan carnavalsstoffen? Bij ons vindt u stoffen voor iedere gelegenheid. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens!