* kleuren kunnen afwijken van de foto

Fournituren

Plakfix Vlieseline Dubbelzijdig Vliesofix

Plakfix Vlieseline Dubbelzijdig appliceren.

Applicaties plakken, twee lagen stof op elkaar plakken, met dit PlakFix en je strijkbout is dat heel makkelijk! Het werkt net als Vliesofix.


PlakFix plakt twee lagen stof op elkaar door de lijm te verwarmen met de strijkbout.
Dit is geen versteviging! Het is papier met een dunne plaklaag. Het papier trek je er na het plakken van de eerste laag weer af en daarna plak je de tweede laag ertegen. Je krijgt de gebruiksaanwijzing erbij.

- Plakt twee lagen stof/vilt op elkaar.
- Plakt applicaties op stof.
- Plakt zomen in kleding en gordijnen.
- Voor reparaties in stoffen.
- Plakt vilt, papier, leder e.d. voor allerlei hobby toepassingen.

- Plakfix is 0.50 cm breed.

€ 595 per meter
Op voorraad

Beschrijving

Fournituren Plakfix Vlieseline Dubbelzijdig Vliesofix

Hoe werkt PLakfix Vlieseline ?

De dubbelzijdig lijmende/hechtende plakfix vlieseline verbindt 2 materialen zonder naaiwerk! Het kan gebruikt worden met medium en stevige stof, vilt, enz. Het kan gewassen worden en gedroogd in de droger. Het is ideaal om bv. fantastische applicaties te maken met stof en/of vilt. 

Gebruiksaanwijzing:

Trek het motief over op de papierzijde van de plakvix vlieseline and knip het uit (hoeft niet langs de lijntjes). Plaats het motief aan de achterzijde van het stof, met de ruwe zijde op het stof en strijk het voor 3-4 seconden.

Knip het motief nu netjes uit en verwijder de papierzijde van de plakfix vlieseline. Leg het daarna met deze kant op de plaats waar u het motief wilt hebben.

Bedek het motief met een vochtige doek en strijk het met lichte druk (ongeveer 8 a 10 seconden). Belangrijk: Laat na het vaststrijken van de applicatie de stof liggen voor ongeveer 20 minuten zodat het helemaal afgekoeld is. Nu zit de applicatie vast zonder naaien!

Specificaties

  • Wit
  • Effen / Uni