Prijs

Nieuwe collectie voorjaar 2020

Hier vindt u de nieuwste voorjaars collectie van 2020 bij elkaar. 

NIEUWE COLLECTIE MODESTOFFEN ONLINE BESTELLEN: 

Dat doet u natuurlijk bij de stoffenkoning. Wij verkopen namelijk veel verschillende nieuwe dames modestoffen die wij zeer snel kunnen leveren. Onder de categorie modestoffen vindt u de stoffen die wij per seizoen inkopen in deze categorie vindt u alle nieuwe stoffen van het voorjaar 2020. Dit zijn dan ook de confectie modestoffen. Elk seizoen doen wij ons best om de mooiste modestoffen voor u uit te zoeken en aan te bieden. Door onze grote inkoop hebben wij veel voorraad en kunnen wij scherpe prijzen werken met onze modestoffen. 

GOEDKOPE DAMESSTOFFEN:

Al onze nieuwe modestoffen zijn scherp geprijst. Wij verkopen in elke prijsklasse dames modestoffen zodat het voor iedereen een feest blijft om bij de Stoffenkoning zijn of haar stoffen te bestellen. Doordat wij groot inkopen in modestoffen hebben wij een hele grote voorraad in modestoffen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen werken en kunnen wij snel uit voorraad uw basisstoffen leveren. Onze modestoffen zullen wekelijks aangevuld worden met de nieuwste prints. 

DAMESSTOFFEN VERZENDEN:

Bij de stoffenkoning zorgen wij voor een snelle levering van uw damesstoffen. Door onze grote voorraad stoffen kunnen wij bijna altijd uit voorraad leveren waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Kunnen wij uw stoffen niet gelijk leveren dan nemen wij contact met u op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Boven de €50-, verzenden wij uw bestelling gratis binnen heel Nederland en België. In Nederland verzenden wij onze stoffen met post NL en in België met de B-Post. U kunt er bij het bestelproces ook voor kiezen om de stof op te halen in onze winkel in Rucphen uiteraard worden er dan geen verzendkosten berekend. 

STOFFENWINKEL DE STOFFENKONING.

Wilt u uw stof voordat u hem bestelt eerst in het echt zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel met aparte carnavalsstoffen afdeling:
Zundertseweg 5A.
4715 CH Rucphen.

Graag tot ziens bij de Stoffenkoning online, in de winkel, op maandag op de weekmarkt in Roosendaal of op een van de beurzen op het Stoffenspektakel. Ons team staat graag voor u klaar!

Vragen of problemen? Ook dan staat ons team graag voor u klaar via: info@stoffenkoning.nl