* kleuren kunnen afwijken van de foto

Kinder tricot bedrukt

Tricot Mini Dots Emerald

Mooie tricot Mimi dots Stip Emerald

Deze tricot  is gemaakt van 95% katoen en 5% elasthaan en bevat het oekotex keurmerk! Dit is een keurmerk, dat jou garanties geeft ten aanzien van gezondheid.

Oeko-tex test de stoffen op schadelijke stoffen. Als een stof het Oeko-tex keurmerk krijgt zijn, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid dus!

Tricot stoffen ook wel jersey stoffen genoemd zijn vanwege het zeer rekbare materiaal erg comfortabel en daarom aangenaam als kledingstof. De tricot draagt erg luchtig. Tricot is uitermate geschikt voor shirts, jurken, rokjes, kinderkleding, babykleding.

€ 1095 per meter
Breedte: 1,40
Op voorraad

Beschrijving

Kinder tricot bedrukt Tricot Mini Dots Emerald

Op zoek naar tricot stoffen? Dan bent u bij de stoffenkoning aan het juiste adres!

Wij verkopen voornamelijk tricot  stoffen op katoenen basis. Dit houdt in dat de tricot gemaakt is van 92% katoen en 8% elasthaan maar wij vekopen ook viscose tricot gemaakt van 95% viscose en 5% elesthaan. Tricot is een bijzondere stof. De meeste stoffen worden namelijk geweven. Echter wordt tricot stof niet geweven maar gebreid waardoor tricot rekbaarder is dan de meeste katoenen stoffen.

Onze tricot stoffen bevatten het certificaat oeko-tex. Dit is een keurmerk, dat jou garanties geeft ten aanzien van gezondheid. Oeko-tex test de stoffen op schadelijke stoffen. Als een stof het Oeko-tex keurmerk krijgt zijn, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid dus!

Bij de stoffenkoning vindt u effen tricot maar ook bedrukte tricot voor zowel kinderen als volwassenen.

Tricot eigenschappen:

Rekbaar: tricot stof is elastisch omdat er elesthaan inzit maar voornamelijk ook omdat tricot stoffen niet geweven worden maar gebreid zijn. Dit zorgt ervoor dat er meer stretch in de stof komt en de stof dus rekbaar is.

Comfortabel: Tricot is een stevige maar zachte, soepel vallende stof wat het comfortabel maakt om te dragen.

Specificaties

  • Meisjes, Baby
  • Bedrukt
  • Kinderkleding, Jurk, Babynestje, Baby, Decoratief
  • Katoen mengeling