* kleuren kunnen afwijken van de foto

Kinder tricot bedrukt

Tricot glitter lippen

Deze tricot glitter lippen is gemaakt van 95% katoen en 5% elasthaan. Het is een soepel vallende en elastische stof. Op deze stof zijn mooie glitters gespoten op de bloemen.

Tricot stoffen ook wel jersey stoffen genoemd zijn vanwege het zeer rekbare materiaal erg comfortabel en daarom aangenaam als kledingstof. De tricot draagt erg luchtig. Tricot is uitermate geschikt voor shirts, jurken, rokjes, kinderkleding, babykleding.

Al onze tricot stoffen zijn voorzien van het oeko-tex certificaat.

Let op! i.v.m. de glitters deze stof niet laten centrifugeren en niet in de droger drogen! De glitters zijn op de lippen gespoten en zullen na verloop van tijd vervagen. 

€ 1495 per meter
Breedte: 1,40
Op voorraad

Beschrijving

Kinder tricot bedrukt Tricot glitter lippen

Op zoek naar tricot stoffen? Dan bent u bij de stoffenkoning aan het juiste adres!

Tricot is een bijzondere stof. De meeste stoffen worden namelijk geweven. Echter wordt tricot stof niet geweven maar gebreid waardoor tricot rekbaarder is dan de meeste katoenen stoffen.

Onze tricot stoffen bevatten het certificaat oeko-tex. Dit is een keurmerk, dat jou garanties geeft ten aanzien van gezondheid. Oeko-tex test de stoffen op schadelijke stoffen. Als een stof het Oeko-tex keurmerk krijgt zijn, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid dus!

Bij de stoffenkoning vindt u effen tricot maar ook bedrukte tricot voor zowel kinderen als volwassenen.

Tricot eigenschappen:

Rekbaar: tricot stof is elastisch omdat er elesthaan inzit maar voornamelijk ook omdat tricot stoffen niet geweven worden maar gebreid zijn. Dit zorgt ervoor dat er meer stretch in de stof komt en de stof dus rekbaar is.

Comfortabel: Tricot is een stevige maar zachte, soepel vallende stof wat het comfortabel maakt om te dragen.

Specificaties

  • Wit, Rood
  • Meisjes, Dames, Baby
  • Bedrukt
  • Kinderkleding, Topjes, Jurk, Babynestje, Baby
  • Katoen mengeling