* kleuren kunnen afwijken van de foto

Coupons

Coupon katoen love

Deze coupon katoen is gemaakt van 100% katoen.
Deze  katoen heeft het Oeko-tex keurmerk.

Het gaat hier om een coupon van +/- 1meter x 1,50 meter. 
Het zijn de laatste stukken van een rol tegen zeer scherpe prijzen. 

De coupons gaan per stuk. We hebben hier geen grote voorraad van dus op is op!

 

€ 495 per Stuk

Dit product is op dit moment uitverkocht

Stuur mij een mail wanneer het weer op voorraad is

Beschrijving

Coupons Coupon katoen love

Op zoek naar katoenen stoffen? Dan bent u bij de stoffenkoning aan het juiste adres!

Wij verkopen een mooie kwaliteit 100% katoen.

Katoen is een natuurlijk product afkomstig van de pluizen van de katoenplant. Na verwerking zijn deze uitermate geschikt voor het spinnen tot fijn garen en dus zeer geschikt materiaal om stof mee te maken. Bij de stoffenkoning vindt u allerlei soorten katoen: dikke katoen, dunne katoen, bewerkte katoen, onbewerkte katoen maar ook bedrukte katoen en effen katoen.

We hebben bedrukt katoen voor kinderen en voor volwassenen. Bedrukte katoen vindt u bij ons voor zowel jongens als meisjes.

Eigenschappen katoen:

  • Huid vriendelijk: omdat katoen een natuurlijk product is is het zacht en niet irriterend op de huid.   Hierdoor is het ideaal voor het maken van kleding of voor lakentjes of dekbedovertrekken.
  • Kreukgevoelig: katoen is alles behalve kreukvrij. Het is dan ook nodig om katoen te strijken.
  • Goede vochtopname: katoen is een luchtige stof en neemt goed vocht op. Het is een ideale stof   om  kleding van te maken en te dragen in warme landen. Echter duurt het wel lang voordat katoen   droog is. Maar een pluspunt is dan weer dat katoen nat sterker is en dus minder snel slijt.
  • Goed te verven: onbehandelde katoen wordt ook gebruikt om te verven. Dit wordt op professionele   basis gedaan door er bijvoorbeeld een schilderij van te maken maar ook onprofessioneel   bijvoorbeeld voor het maken van een spandoek.

Wat is het Oeko-tex keurmerk?

Oeko-tex  ( standard 100) is een keurmerk, dat jou garanties geeft ten aanzien van gezondheid. Oeko-tex test de kleding op schadelijke stoffen. Als een kledingstuk het Oeko-tex keurmerk krijgt zijn, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid dus! 

Specificaties

  • Wit, Roze, Zwart, Bruin, Beige
  • Bedrukt
  • Kinderkleding, Vlaggenlijn, Gordijnen, Decoratief
  • Geweven
  • 100% katoen