* kleuren kunnen afwijken van de foto

Patroon Pakket

Patroonpakket 2B maat 44 t/m 52

Dit is een patroonpakket. 
De patroon van dit leuke zomerjurkje staat als download in de my image voorjaar 2019.
Het patroon loopt van maat 34 tot en met 52. 
Patroonpakket 1B bevat:
2 meter stof (geschikt voor maar 44 tot en met 52 Kleinere maat? ga dan naar pakket 2A).  
1 klosje garen.
Patroonboek my image voorjaar 2019.

Normale prijs totaal: € 32,70.
Pakket prijs: € 30.
 

€ 3000 per Stuk
Op voorraad

Beschrijving

Patroon Pakket Patroonpakket 2B maat 44 t/m 52

Deze tricot hippiebloem wit, zwart, oker, blauw is gemaakt van 92% katoen en 8% elasthaan. Het is een soepel vallende en elastische stof.

Tricot stoffen ook wel jersey stoffen genoemd zijn vanwege het zeer rekbare materiaal erg comfortabel en daarom aangenaam als kledingstof. De tricot draagt erg luchtig. Tricot is uitermate geschikt voor shirts, jurken, rokjes, kinderkleding, babykleding.

Bij de stoffenkoning verkopen wij voornamelijk tricot stoffen op katoenen basis. Dit houdt in dat de tricot gemaakt is van 92% katoen en 8% elasthaan. Tricot is een bijzondere stof. De meeste stoffen worden namelijk geweven. Echter wordt tricot stof niet geweven maar gebreid waardoor tricot rekbaarder is dan de meeste katoenen stoffen.

Onze tricot stoffen bevatten het certificaat oeko-tex. Dit is een keurmerk, dat jou garanties geeft ten aanzien van gezondheid. Oeko-tex test de stoffen op schadelijke stoffen. Als een stof het Oeko-tex keurmerk krijgt zijn, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid dus!

Bij de stoffenkoning vindt u effen tricot maar ook bedrukte tricot voor zowel kinderen als volwassenen.

Tricot eigenschappen:

  • Rekbaar: tricot stof is elastisch omdat er elesthaan inzit maar voornamelijk ook omdat tricot stoffen niet geweven worden maar gebreid zijn. Dit zorgt ervoor dat er meer stretch in de stof komt en de stof dus rekbaar is.
  • Comfortabel: Tricot is een stevige maar zachte, soepel vallende stof wat het comfortabel maakt om te dragen.

Specificaties

  • Dames