* kleuren kunnen afwijken van de foto

Fournituren

Stoffenschaar Fiskars Renew xl 25cm gerecycled

Fiskars professionele stoffenschaar met lange scherpen bladen.

Met een Fiskars schaar blijft u altijd even makkelijk knippen. Dankzij de zelfslijpende schaarbladen in roestvrij staal blijft deze schaar immers altijd vlijmscherp. Fiskars scharen zijn onmisbaar wij als professionals knippen onze stoffen ook altijd met deze fijne stoffenschaar!

Fiskars ReNew grote universele scharen, geboren uit respect voor de natuur en een verlangen om die te behouden, zijn een milieuvriendelijke en bewuste keuze voor een verscheidenheid aan huishoudelijke kniptaken, gemaakt van gerecyclede (80%) en hernieuwbare (13%) materialen en 100% recyclebaar. De lange, duurzame messen zijn gemaakt van gerecycled roestvrij staal en hebben een precisiegeslepen rand die langer scherp blijft en meerdere lagen van gangbare materialen knipt. Een ergonomisch gevormd handvat, gemaakt van gerecycled plastic en hernieuwbare cellulose, biedt uitzonderlijk comfort en grip. Deze schaar wordt geproduceerd in Finland, met behulp van duurzame methoden. Verpakt in 100% gerecycled en recyclebaar papier.

€ 2995 per Stuk
Op voorraad

Beschrijving

Fournituren Stoffenschaar Fiskars Renew xl 25cm gerecycled

Elke schaar is uniek!

Door de milieuvriendelijke, gerecyclede materialen die worden gebruikt, kunnen de kleur en het uiterlijk van de handgrepen van de schaar variëren, waardoor elke schaar helemaal uniek is! Daarom kunnen de gerecyclede scharen bijvoorbeeld een lichtbruine of groene tint of een enigszins afwijkende look hebben. De lichtbruine vlekken zijn kenmerkend voor hernieuwbare cellulosevezels.

Specificaties